GiftRoses

Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. GiftRoses accepteert in geen geval retourzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track&Trace code op naar het volgende adres:

GiftRoses
Sweelinckstraat 11
6044RC Roermond

Artikelen worden alleen retour genomen als:

  • deze in onbeschadigde staat zijn en voorzien zijn van originele verpakking en kaartjes;
  • er geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn;
  • er niet is geprobeerd een gebrek te herstellen.

Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. GiftRoses kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.