GiftRoses

Betaling en levering

Overeenkomst en bestelling

Wil je een bestelling bij GiftRoses plaatsen dan voeg je de desbetreffende artikelen toe aan je winkelmand. Om een bestelling te plaatsen worden je persoonsgegevens gevraagd. Deze zullen nauwkeurig moeten worden doorgegeven om fouten bij de verzending te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid. Er is sprake van een overeenkomst nadat de order is bevestigd door middel van de knop ‘kopen’. Vervolgens verwerkt GiftRoses je bestelling. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Betaalmogelijkheden

Bij GiftRoses kan de consument veilig betalen met iDeal, in de vertrouwde omgeving van zijn bank.

Levering

Je bestelling bij GiftRoses wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal GiftRoses bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Verzending en transport

GiftRoses verzendt haar pakketten via PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert GiftRoses alleen binnen Nederland. Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door GiftRoses. De koper neemt dit risico over op het moment van aflevering.