GiftRoses

Algemene voorwaarden

GiftRoses
Adres: Sweelinckstraat 11, 6044RC Roermond
E-mailadres: info@giftroses.nl
IBAN: NL84KNAB0259204218
Kamer van Koophandel nummer: 75084724
BTW nummer: NL234122754B01

Algemeen

De algemene voorwaarden van GiftRoses zijn van toepassing op alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij GiftRoses via de website en mobiele website. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Overeenkomst en bestelling

Wil je een bestelling bij GiftRoses plaatsen dan voeg je de desbetreffende artikelen toe aan je winkelmand. Om een bestelling te plaatsen worden je persoonsgegevens gevraagd. Deze zullen nauwkeurig moeten worden doorgegeven om fouten bij de verzending te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid. Er is sprake van een overeenkomst nadat de order is bevestigd door middel van de knop ‘kopen’. Vervolgens verwerkt GiftRoses je bestelling. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Levering

Je bestelling bij GiftRoses wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal GiftRoses bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een Track&Trace code die de consument per e-mail zal ontvangen na verzending van de artikelen. GiftRoses hanteert het beleid dat de verzending gratis is. Op dit moment verzenden we alleen naar Nederland.

Prijsstelling

Prijzen op de website van GiftRoses worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief de wettelijke BTW. GiftRoses heeft het recht haar prijzen aan te passen. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaalmogelijkheden

Bij GiftRoses kan de consument veilig betalen met iDeal, in de vertrouwde omgeving van zijn bank. 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. GiftRoses accepteert in geen geval retourzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track&Trace code op naar het volgende adres:

GiftRoses
Sweelinckstraat 11
6044RC Roermond

Artikelen worden alleen retour genomen als:

  • Deze in onbeschadigde staat zijn en voorzien zijn van originele verpakking en kaartjes.
  • Er geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of   sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
  • Er niet is geprobeerd een gebrek te herstellen.

Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. GiftRoses kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.

Verzending en transport

GiftRoses verzendt haar pakketten via PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert GiftRoses alleen binnen Nederland. Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door GiftRoses. De koper neemt dit risico over op het moment van aflevering.

Aansprakelijkheid

GiftRoses is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan voertuigen of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Overmacht

Als GiftRoses in geval van overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Indien de overmachttoestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, zonder recht op enige schadevergoeding.

Garantie

Mocht een door jou gekocht artikel gebreken vertonen (materiaal- of fabricagefouten, transportschade) dan kun je het product binnen 14 dagen terugsturen met het voorgedrukte retourformulier. Na verloop van deze garantietermijn is GiftRoses gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie en verzendkosten in rekening te brengen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via e-mail: info@giftroses.nl.

Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door: 

  • Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade). 
  • Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud.
  • Uitzonderlijke slijtage.

Eigendomsrechten

Op het materiaal dat op de website van GiftRoses te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Het is voor bezoekers verboden om materiaal van de website openbaar te maken of te vermenigvuldigen zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van GiftRoses en expliciete bronvermelding.

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om een overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder enige rechtvaardiging te ontbinden. Je dient GiftRoses hiervan op de hoogte te stellen door middel van een eenduidige verklaring per brief of e-mail.

GiftRoses
Sweelinckstraat 11
6044RC Roermond
info@giftroses.nl

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

GiftRoses heeft het recht om deze algemene voorwaarden te veranderen. We raden je dus aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

© GiftRoses, Augustus 2019